Tilgang

Tilgang - medarbejderne

Theill Warming Rådgivning (TWR) beskæftiger sig med virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne. Det handler om mennesker og motivation og vedholdende udvikling af den enkelte og organisationen som helhed. Jeg bestræber mig på at flytte den enkelte person til at nå nye mål, men også at skabe rammerne for, at et team eller en organisation kan præstere i fællesskab.

HR er ikke kun et spørgsmål om, hvordan man udvikler medarbejderne, men også om hvordan ledelsen kan understøtte og udvikle strategien, og god HR kan derfor opdeles i fire grupper:

Ledelsen | Organisationen | Medarbejderen | Team

Jeg arbejder på alle niveauer af virksomheden, og mit mål er altid hurtigst muligt at skabe udbytte og værdi – uden at gå på kompromis med udviklingsmulighederne fremadrettet.

Tilgangen til opgaverne kunne være enkeltstående projekter til en HR-chef på deltideller assistance og endelig som interim over en længere, men afgrænset periode.

Leder du efter en bestemt kvalifikation eller kompetence, så anbefaler jeg, du kigger nærmere på min kompetenceoversigt.